Pajamäki / Palvelut

Kirjastoauto

Kirjastoauto pysähtyy Pajamäentie 6:n edessä olevalla pysäkilleen aina maanantaisin klo 15.55-16.25. Suosittu palvelu kokoaa pajamäkeläisiä vauvasta vaariin.

Lisätietoja HelMetin sivuilta.

Pajamäen seurakuntakoti

Pitäjänmäen seurakunnan Pajamäen seurakuntakodilla on ympärivuotisesti säännöllistä toimintaa eri ikäisille pajamäkeläisille. Suurta suosiota nauttivat mm. perjantaisin tarjottava Kammarin lounas ja maanantaina alueen lapsiperheitä kokoava perhekerho.

Lisäksi seurakuntakotia on mahdollista varata perhejuhlia varten.

Lisätietoja toiminnasta ja yhteystiedot Pitäjänmäen seurakunnan sivuilta.

Päiväkoti Pajamäki

Pajamäkeläislapsia on hoidettu turvallisessa ja viihtyisässä alueen päiväkodissa jo vuodesta 1965.

Lisätietoja Helsingin kaupungin sivuilta.

 

Liikenneyhteydet

Pajamäki on Helsingin kaupungin bussilinjojen 14 ja 59 päätepysäkki. Pitäjänmäen juna-asemalle on n. 10 minuutin kävelymatka. Lisäksi Pitäjänmäentien pysäkiltä pääsee hyppäämään mm. Espoon busseihin ja poikittaisbussilinja 550:een.

Lisätietoja Reittioppaasta.

Leikkipuisto Pajamäki

Pandapuiston nimeäkin kantava leikkipuisto aivan Pajamäentien alussa kokoaa pienet pajamäkeläiset aitojensa sisälle niin sateella kuin paisteellakin. Oivallinen paikka verkostoitua kylän muiden lapsiperheiden kanssa!

Apteekkimarket

Onneksi sairaanakin on apu lähellä: Pajamäen omasta apteekista saat reseptilääkkeet ja muut terveydenhoitoon liittyvät tuotteet helposti ja vaivattomasti tarvitsematta lähteä kauas kotoa.

Lisätiedot ja aukioloajat Apteekkimarketin sivuilta.

Parturi-Kampaamo

Parturi-kampaamo Aurin Salonki on lopettanut toimintansa palveltuaan vuosikymmeniä pajamäkeläisiä hiusasioissa.

Tällä hetkellä Pajamäkeä lähinnä oleva parturi-kampaamo Hiusmestarit löytyy n. 1 km päässä osoitteessa Purotie 3.   

 www.hiusmestarit.fi

Ruokakauppa

Oma kivijalkakauppamme Alepa avasi ovensa Pajamäessä tammikuussa 2016. Alepa on avoinna arkisin 723 ja sunnuntaisin 923 osoitteessa Pajamäentie 14.

Vanha Paja

Legendaarinen Wanha Paja sijaitsee lähikauppa Alepan vieressä niinikään keskellä kyläyhteisöämme. Wanhalla Pajalla on maineikas menneisyys ja vireä nykyisyys – tervemenoa lasilliselle.

Lisätietoja Wanhan Pajan Facebook-sivuilta.